ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Почистване преди/след наематели

Чистотата на всеки обект е един от най-важните аспекти, ценени от потребителите, които търсят имот който да наемат. Много е важно да поверите почистването на професионалисти от почистваща фирма, която спазва правилата за поддръжка и протоколите за почистване. Извършваме както общо почистване след напускане на гости и наематели, така и основно почистване преди отдаване на имота.

Защо да изберете професионално почистване преди и след наематели?
Професионалното почистване на домове и сгради е най-добрият вариант за тези, които искат да съчетаят висококачествена работа с най-доброто съотношение цена/качество. Не е нужно да харчите пари за химикали и почистващи препарати - ние разполагаме с най-съвременно професионално оборудване, за да придадем на вашият дом перфектен блясък.

Какво включва нашата услуга
За ваше удбство предлагаме пакети за еднократно почистване, както и възможност за избор на определени части от вашият имот.

Част от услугите ни включват:
Пакети основно почистване в три категории по избор (виж) Възможност за избор на отделни елементи от вашият имот Санитарни помещения Пране на мека мебел и матраци Почистване/пране на килими и мокети Измиване на прозорци и дограма Почиствне на електроуреди
Не го мислете! Позволете на нашия професионален екип да извърши Вашето качествено основно почистване и така да създадете отлично впечателение на вашите наематели/намеодатели.Гарантирана възвръщаемост на вашия депозит като наемател.
Заявете основно почистване на вашия обект като се обадите или оставите заявка на уебсайта.


Предоставяме на ваше разположение целия си опит в почистването и хигиената, придобит в сектори с екстремни протоколи за почистване.

Нашите служители са истински професионалисти. Всички те са преминали собствена програма за обучение, разработена по европейски стандарт.

Винаги се адаптираме към условията, които ни се поставят, предлагаме алтернативи и уважаваме решенията.

Лоялността на нашите клиенти е най-добрият отговор в нашата фирмена политика. Ние ще се погрижим да предложим решение на всеки проблем, който имате.

0

ПРОЦЕНТА

КАЧЕСТВО

0

ПРОЦЕНТА

КОРЕКТНОСТ

0

ПРОЦЕНТА

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

© 2023 Ledesma.bg. Всички права запазени.
© 2023 Ledesma.bg. Всички права запазени.
checkmark-circle