ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Почистване/изпиране на мека мебел и килими

Килимите и меката мебел придават топлина и характер на вашия дом. Въпреки че могат да добавят красота към всяка стая, те също могат да приютят мръсотия и отломки. Прахосмукачката може да отстрани мръсотията на повърхностно ниво, но миризми, петна и дълбоко вкоренена мърсотия могат да останат. Редовното почистване с прахосмукачка и почистване на петна не са достатъчни, за да поддържате инвестициите си във върхова форма. Дълбоките почиствания са от решаващо значение за възстановяване на красотата на вашите килим и тапицерия.

Защо да изберете професионално почистване за тапицирея
Почистването на килими и мека мебел може да бъде трудоемка задача, но дори и да имате време и търпение да ги почистите сами, може неволно да причините щети. Наемането на професионална фирма за почистване е най-добрият начин да постигнете наистина чист резултат. Обучен техник ще се погрижи за перфектно изпълнение на задачата със специална теника и препарати.

Какво включва нашата услуга
След като прегледаме вашата тапицерия, ние определяме най-добрия метод за почистване на тапицерията на дивана, за да постигнем безопасно желаните резултати.
Извличаме мръсотия, премахваме широки петна и алергени от дивани, оставяйки тапицерията чиста, използвайки почистващ разтвор, който не оставя остатъци и гарантира дезинфекция на тапицерията.
Нашият екип за дълбоко почистване на дивани премахва средно 80% влага от влакната на вашия килим, оставяйки свеж, чист диван/килим, който изсъхва бързо.
В зависимост от вида на тъканта, след почистване на вашата тапицерия, вашите мебели ще изсъхнат в рамките на 2 до 6 часа.

Част от услугите ни включват:
Почистване и пране на мека мебел: дивани, фотьойли, табуретки.. Почистване и пране на матраци Специално почистване и подхранване на елементи от кожа Почистване и пране на килими Почистване и пране на мокети Пране на автотапицерии на автомобили,камиони,автобуси Пране на детски столове и колички Отстраняване на лоши миризми причинени от орина на домашни любимци
Свържете се с Ledesma, водеща компания за почистване на дивани и килими у дома в София с онлайн цени.


Предоставяме на ваше разположение целия си опит в почистването и хигиената, придобит в сектори с екстремни протоколи за почистване.

Нашите служители са истински професионалисти. Всички те са преминали собствена програма за обучение, разработена по европейски стандарт.

Винаги се адаптираме към условията, които ни се поставят, предлагаме алтернативи и уважаваме решенията.

Лоялността на нашите клиенти е най-добрият отговор в нашата фирмена политика. Ние ще се погрижим да предложим решение на всеки проблем, който имате.

0

ПРОЦЕНТА

КАЧЕСТВО

0

ПРОЦЕНТА

КОРЕКТНОСТ

0

ПРОЦЕНТА

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

© 2023 Ledesma.bg. Всички права запазени.
© 2023 Ledesma.bg. Всички права запазени.
checkmark-circle