ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Почистване на прозорци

Кои са първите неща, които хората виждат, когато влязат в сградата? Прозорците чисти ли са? Външната зона добре ли е поддържана и без отпадъци? Ярки и чисти ли са табелите? Уютно ли изглежда?
Важността на почистването на прозорците се крие най-вече в представата, която създаваме за дома или офисите. Когато прозорците са чисти, интериорът е по-ясно осветен от слънцето и атмосферата се подобрява. Тъй като слоевете прах и сажди от колите и комините се натрупват и макар да не изглежда така, те имитират визия и яснота.

Защо да изберете професионално почистване
Почистването на прозорци е още по-важно в обектите и магазините, които излагат продуктите си на витрините. Редовното почистване на прозорците помага на  продуктите да изглеждат по-добре, а имиджа на обекта се приема по-добре от клиентите. Същото се случва и с нашия дом, дори и да не продаваме нищо. Професионалистите от Ledesma връщат яркостта и блясъка на вашите прозорци, без да използват агресивни продукти и без да пречат на нормалната работа на бизнеса.

Какво включва нашата услуга?
Извършването на добро почистване на стъкла и витрини в детайли не е лесна задача, затова се доверете на нашия екип и ни позволете да ви покажем целия си дългогодишен опит и желание за работа.

Част от услугите ни включват:

Почистване на стъкла и дограма
Почистване на витрини
Заявете редовно или периодично почистване на дограма и витрини като се обадите или оставите заявка на уебсайта.


Предоставяме на ваше разположение целия си опит в почистването и хигиената, придобит в сектори с екстремни протоколи за почистване.

Нашите служители са истински професионалисти. Всички те са преминали собствена програма за обучение, разработена по европейски стандарт.

Винаги се адаптираме към условията, които ни се поставят, предлагаме алтернативи и уважаваме решенията.

Лоялността на нашите клиенти е най-добрият отговор в нашата фирмена политика. Ние ще се погрижим да предложим решение на всеки проблем, който имате.

0

ПРОЦЕНТА

КАЧЕСТВО

0

ПРОЦЕНТА

КОРЕКТНОСТ

0

ПРОЦЕНТА

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

© 2023 Ledesma.bg. Всички права запазени.
© 2023 Ledesma.bg. Всички права запазени.
checkmark-circle