ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Почистване на офиси

Първото впечатление е всичко. Независимо дали се срещате с нов човек за първи път, каните някого в дома си или посрещате хора във вашия бизнес, ако първите впечатления са грешни, нещата могат да тръгнат надолу доста бързо оттам.
Възприятието е всичко. Ако клиентите ви смятат, че съоръжението е нехигиенично и мръсно, те просто няма да искат да ви дадат своя поръчка.
За да сте сигурни, че можете да поддържате високо ниво на обслужване, е важно да осигурите непрекъсната поддръжка на вашите обекти, което не само ще направи клиентите доволни, но потенциално може да ви спечели и нови!

Защо да изберете професионално почистване за офиса?
Професионалното почистване на офиси е най-добрият вариант за тези, които искат да съчетаят висококачествена работа с най-доброто съотношение цена/качество. Не е нужно да харчите пари за химикали и почистващи препарати - ние разполагаме с най-съвременно професионално оборудване, за да придадем на вашите офиси перфектен блясък.

Какво включва нашата услуга?
За ваше удбство предлагаме пакети за еднократно почистване, както и възможност за избор на определени части от вашият офис.

Част от услугите ни включват:
Почистване на меки и твърди подови настилки Пране на мокети и килими Прахосмукиране Почистване на работните места и офис техника Измиване и почистване на прозорци, дограма, щори и врати Почистване и дезинфекция на санитарни помещения Събиране и изхвърляне на отпадъци Смяна на торбичките
Заявете редовно или периодично почистване на офиси (след ремонти, премествания, корпоративни събития), като се обадите или оставите заявка на уебсайта.


Предоставяме на ваше разположение целия си опит в почистването и хигиената, придобит в сектори с екстремни протоколи за почистване.

Нашите служители са истински професионалисти. Всички те са преминали собствена програма за обучение, разработена по европейски стандарт.

Винаги се адаптираме към условията, които ни се поставят, предлагаме алтернативи и уважаваме решенията.

Лоялността на нашите клиенти е най-добрият отговор в нашата фирмена политика. Ние ще се погрижим да предложим решение на всеки проблем, който имате.

0

ПРОЦЕНТА

КАЧЕСТВО

0

ПРОЦЕНТА

КОРЕКТНОСТ

0

ПРОЦЕНТА

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

© 2023 Ledesma.bg. Всички права запазени.
© 2023 Ledesma.bg. Всички права запазени.
checkmark-circle