ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Почистване на общи площи

Почистването на вашия вход може да се превъне хаос и предпоставка за стрес, ако не наемете фирма за почистване. Не е лесно да се постигне съгласие да се реши кой да изпълнява задачите седмично, не всички са съгласни относно начина на почистване, нито възложените задачи винаги се изпълняват. Ето защо е толкова важно да наемете специализирана фирма, която се занимава с почистване и подръжка на общите части във вашата жилищна сграда.

Защо да изберете професионално почистване
Ние изпълняваме персонализирани планове за почистване на общи площи в жилищни сгради. Създаваме графици за почистване според нуждите на всеки обект и винаги се съобразяваме с исканията на клиента, в този случай на съседите.Разполагаме с най-модерните средства и специфични машини за постигане на оптимални резултати по отношение на хигиената на сградите. Ние се грижим за дезинфекцията на общите части и поддържането на съоръженията в безупречен вид, за да гарантираме пълния комфорт на съседите и да създадем най-добрата представа за посетителите, минувачите и бъдещите собственици.

Какво включва нашата услуга
За ваше удбство предлагаме пакети за еднократно почистване, както и възможност за абонаментно почистване.

Част от услугите ни включват:
Първо основно почистване на входове и общи части Поддържащо почистване в най-подходящото за вас време и периодичност. Основно почистване на гаражи, общи части и др. Почистване и дезинфекция на мокети Почистване на прозорци, Специално почистване със специфична техника от последно поколение.
Заявете редовно или периодично почистване на общи жилищни площи като се обадите или оставите заявка на уебсайта.


Предоставяме на ваше разположение целия си опит в почистването и хигиената, придобит в сектори с екстремни протоколи за почистване.

Нашите служители са истински професионалисти. Всички те са преминали собствена програма за обучение, разработена по европейски стандарт.

Винаги се адаптираме към условията, които ни се поставят, предлагаме алтернативи и уважаваме решенията.

Лоялността на нашите клиенти е най-добрият отговор в нашата фирмена политика. Ние ще се погрижим да предложим решение на всеки проблем, който имате.

0

ПРОЦЕНТА

КАЧЕСТВО

0

ПРОЦЕНТА

КОРЕКТНОСТ

0

ПРОЦЕНТА

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

© 2023 Ledesma.bg. Всички права запазени.
© 2023 Ledesma.bg. Всички права запазени.
checkmark-circle