ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Почистване на домове

Домът е това място, където всеки човек се чувства сигурен и спокоен. Там прекарваме голяма част от времето си, така че поддържането на чистота и ред е от съществено значение. Хигиената и редът в дома са толкова важни, колкото и самата лична хигиена. Почистването е едно от най-необходимите действия, които трябва да се извършват в пространствата, през които се разхождаме и най-вече в тези, които обитаваме. Според здравните специалисти се счита, че наличието на постоянно чиста и хигиенична среда е един от най-важните и съществени елементи за здравето на човека.

Защо да изберете професионално почистване за дома?
Професионалното почистване на домове е най-добрият вариант за тези, които искат да съчетаят висококачествена работа с най-доброто съотношение цена/качество. Не е нужно да харчите пари за химикали и почистващи препарати - ние разполагаме с най-съвременно професионално оборудване, за да придадем на вашият дом перфектен блясък.

Какво включва нашата услуга?
За ваше удбство предлагаме пакети за еднократно почистване, както и възможност за избор на определени части от вашият дом.

Част от услугите ни включват:
Пакети основно почистване в три категории по избор (виж) Възможност за избор на отделни елементи от вашият дом Санитарни помещения Пране на мека мебел и матраци Почистване/пране на килими и мокети Измиване на прозорци и дограма Почиствне на електроуреди
Не го мислете! Позволете на нашия професионален екип да извърши Вашето качествено основно почистване и така да се насладите повече на дома си.
Заявете редовно или периодично почистване на домове (след ремонти, премествания,  събития), като се обадите или оставите заявка на уебсайта.


Предоставяме на ваше разположение целия си опит в почистването и хигиената, придобит в сектори с екстремни протоколи за почистване.

Нашите служители са истински професионалисти. Всички те са преминали собствена програма за обучение, разработена по европейски стандарт.

Винаги се адаптираме към условията, които ни се поставят, предлагаме алтернативи и уважаваме решенията.

Лоялността на нашите клиенти е най-добрият отговор в нашата фирмена политика. Ние ще се погрижим да предложим решение на всеки проблем, който имате.

0

ПРОЦЕНТА

КАЧЕСТВО

0

ПРОЦЕНТА

КОРЕКТНОСТ

0

ПРОЦЕНТА

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

© 2023 Ledesma.bg. Всички права запазени.
© 2023 Ledesma.bg. Всички права запазени.
checkmark-circle