ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Основно почистване след ремонт

Почистването в края на ремонта е една от задачите, които генерират най-много стрес за клиентите и потребителите. Поради тази причина разполагаме със специфичен работен екип, който извършва почистването ремонтирани обекти по по-адекватен начин, в рекордно кратки срокове.
Почистването след ремонт има за цел да изненада крайния потребител, да го накара да забрави строително-ремонтните дейности на мига, елиминирайки стреса, генериран от безпорядъка и мръсотията.

Защо да изберете професионално почистване
След като реформата приключи, остава една последна стъпка: почистване на мръсните и прашни домове. Процесът изисква много време и работа. Шпакловка, грунд, боя и различни замазки оставят упорити петна. За да се справите ефективно с тях, е необходимо да се доверите на фирма за почистване, чиито професионалисти са добре запознати с този тип работа.Нашата цел е да подготвим вашия дом или помещение в най-кратки срокове, след като вашата реформа приключи.

Какво включва нашата услуга?
Услугата ни за строително почистване се състои в почистване на новоремонтирани домове и помещения. Нашият професионален екип от експерти се грижи за отстраняването на остатъците от прах и мръсотия, генерирани от работата, всичко това с цел клиентът да може да се наслади на обновените съоръжения възможно най-скоро.
Част от работните дейности, включени в нашата услуга за почистване след извършване на ремонтни дейности са:
Отстраняване на праха Премахване на петна от боя Почистване и дезинфеция на подови настилки Почистване на санитарни помещения Почистване и дезинфекция на прозорци и мебели
Свържете се с Ledesma, опитна компания за почистване след ремонт в София.


Предоставяме на ваше разположение целия си опит в почистването и хигиената, придобит в сектори с екстремни протоколи за почистване.

Нашите служители са истински професионалисти. Всички те са преминали собствена програма за обучение, разработена по европейски стандарт.

Винаги се адаптираме към условията, които ни се поставят, предлагаме алтернативи и уважаваме решенията.

Лоялността на нашите клиенти е най-добрият отговор в нашата фирмена политика. Ние ще се погрижим да предложим решение на всеки проблем, който имате.

0

ПРОЦЕНТА

КАЧЕСТВО

0

ПРОЦЕНТА

КОРЕКТНОСТ

0

ПРОЦЕНТА

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

© 2023 Ledesma.bg. Всички права запазени.
© 2023 Ledesma.bg. Всички права запазени.
checkmark-circle