ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Абонаментни услуги

Нашето призвание е да бъдем специализирана фирма за почистване, която се стреми да отговори на очакванията на всеки клиент, от домове до големи бизнес центрове, предлагайки цялостна помощ, базирана на проучване и съвети относно хигиенните условия на всяко съоръжение.
Аз се нуждая от повече време! Със сигурност сме си казвали тази фраза много пъти и разбира се, в свободното си време най-малко искаме да започнем да чистим къщата или офиса си. Ние от LEDESMA имаме добре изготвен план как да ви помогнем да се справите със задълженията вкъщи. Нашата абонаментна услуга за почистване на домове, офиси, общи жилищни площи е изготвена и съобразена с натоварения живот на модерния човек.

Част от услугите ни включват:
Обезпрашаване на мебели
Основно почистване и дезинфекция на санитарни помещения
Почистване на врати, каси, ключове, брави
Обезпрашаване и измиване на всички твърди подови настилки
Обезпрашаване на килими, мокети
Почистване на електроуреди (външно)

Знаем, че всеки клиент има специфични нуждии желания.Ето защо, вие сами си избирате с какава честота да се извършва регулярно почистване.
Цената за абонаментното посещение се определя от квадратурата на апартамента, къщата или офиса.
За повече информация относно нашите гъвкави и изгодни планове за абонаментно почистване на дома в София или да извършим безплатен оглед , се свържете с нас като се обадите или оставите заявка на уебсайта.


Предоставяме на ваше разположение целия си опит в почистването и хигиената, придобит в сектори с екстремни протоколи за почистване.

Нашите служители са истински професионалисти. Всички те са преминали собствена програма за обучение, разработена по европейски стандарт.

Винаги се адаптираме към условията, които ни се поставят, предлагаме алтернативи и уважаваме решенията.

Лоялността на нашите клиенти е най-добрият отговор в нашата фирмена политика. Ние ще се погрижим да предложим решение на всеки проблем, който имате.

0

ПРОЦЕНТА

КАЧЕСТВО

0

ПРОЦЕНТА

КОРЕКТНОСТ

0

ПРОЦЕНТА

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

© 2023 Ledesma.bg. Всички права запазени.
© 2023 Ledesma.bg. Всички права запазени.
checkmark-circle