КАЧЕСТВЕНО
ПРОФЕСИОНАЛНО
ПОЧИСТВАНЕ ОТ LEDESMA.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
Нашата основна цел е Ledesma да е синоним на качествено почистване и доволни клиенти. С комбиниран дългогодишен опит в работата по почистване на сгради и търговски обекти, нашият опитен екип е на разположение, за да покрие всички ваши изисквания. От дребни почиствания, до цялостни, систематични почиствания на търговски обекти, сгради и площи. Ние можем да помогнем предоставяйки бърза и достъпна услуга на която да се доверите.

нашите услуги

Почистване на офиси

Предлагаме всички услуги по почистване и поддръжка, които вашите търговски помещения изискват за отлично първо впечатление на клиентите ви.

Почистване на домове

Услугите ни за почистване на домове са насочени към всички видове клиенти. За ваше удобство предлагаме пакети за еднократно почистване, както и възможност за избор на определени части от вашият дом.

Почистване/изпиране на мека мебел и килими

Професионалното почистване/изпиране на мека мебел и килими се извършва на място от нашите служители със специализирано оборудване и препарати. Нашия метод премахва мръсотията ефективно, без прекомерено намокряне на тапицериите.

Почистване на прозорци

Извършването на добро почистване на стъкла и прозорци в детайли не е лесна задача, затова е небходима намесата на професионалисти

Основно почистване след ремонт

Работим и сътрудничим със строителни фирми и физически лица, като почистваме след ремонтни дейности в къщи, апартаменти и големи площи, грижейки се и за най-малките детайли.

Почистване преди/след наематели

Първото впечатление е всичко. Независимо дали се срещате с нов човек за първи път, каните някого в дома си или посрещате хора във вашия бизнес, ако първите впечатления са грешни, нещата могат да тръгнат надолу доста бързо оттам.

Почистване на общи площи

Почистването на вашия вход е не по-малко важно от това да поддържаме домyт си чист и приветлив. Ние сме експерти в почистването на общи жилищни площи, входове и рецепции.

Абонаментни услуги

Всяка ситуация е уникална, конфигурирайте регулярно почистване според вашите нужди

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

ДОВЕРИЕ

Ние винаги се стремим да надхвърляме очакванията на нашите клиенти във всяко едно естество. Така печелим дългосрочно тяхното доверие и желание да работят с нас.

СКОРОСТ

Всеки обект за който се грижим, се стараем освен да бъде почистен качествено, то и всичко това да се случва в кратки срокове, които да удовлетворяват нашите клиенти.

КАЧЕСТВО

С лекота можем да кажем, че ще бъдете спокойни, когато доверите своя обект на нашия екип. Ние ползваме съвременни почистващи технологии и качествени почистващи препарати.

ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

Ние винаги се стремим да даваме достъпни цени за почистване на нашите клиенти. Гордеем се, че успяваме да ги съчетаем с виско качество на нашата работа и внимание към детайла.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС СЕГА

0

ПРОЦЕНТА

КАЧЕСТВО

0

ПРОЦЕНТА

КОРЕКТНОСТ

0

ПРОЦЕНТА

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ